vrijdag 26 februari 2021
FN TOP logo FN TOP add

Boeren en tuinders op Voorne-Putten organiseren verlichte boerderijenroute

Boeren en tuinders op Voorne-Putten organiseren verlichte boerderijenroute

Op het Zuid-Hollandse eiland Voorne Putten wordt op vrijdag 18 en zaterdag 19 december een bijzondere verlichte boerderijenroute georganiseerd. De bijzondere autoroute van 35 kilometer rijdt langs tientallen mooie boerderijen in Gemeente Nissewaard, door polders, over dijken, door een koeienstal en boerenschuur. De route wordt georganiseerd door LTO Voorne Putten in samenwerking met de PR commissie boeren en tuinders.

Alles is te beleven vanuit de auto, zonder dat u uitstapt. Tijdens de route kunt u bij een aantal deelnemende boerderijen coronaproof – dus vanuit de auto - een streekproduct van OP Voorne-Putten kopen. Op die manier kunt u zelf uw kerstpakket samenstellen met lokaal fruit, bloemen, aardappels, vlees, zuivel en groente. De boerderijen die mee doen zijn en waar men kan stoppen om een streekproduct aan te kopen zijn te herkennen aan een oranje zwaailamp.

De routekaart, met de aangegeven rijrichting, is vanaf 11 december te downloaden via www.boerenentuinders.nl. Ook staat hierop vermeld welke streekproducten waar te koop zijn. De boerderijenroute is te rijden op vrijdag 18 december van 18:00 – 21:30 uur. En op zaterdag 19 december van 16:00 – 21:30 uur. Starten kan op elke gewenste plek. Uiteraard wel met in achtneming van de aangegeven rijrichting om verkeersopstoppingen te voorkomen. Bij de boerderijen wordt de drive-thru duidelijk aangegeven.  

 


07-12-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2102 De Bolster vacature Product Manager Floranews


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS