zondag 13 juni 2021
2106EvanthiaOnTour 2105 Palletcentrale

Angelique de Wit weg bij World Horti Center

Angelique de Wit weg bij World Horti Center

‘Het juiste moment, soms is dat nu’, zo begint Angelique de Wit haar eigen LinkedIn-bericht waarmee ze bekend maakt dat het tijd is voor een nieuwe reis, nieuwe persoonlijke groei en nieuwe ontmoetingen. Per 1 januari 2021 gaat de huidige Public Affairs Manager van World Horti Center als internationaal accountmanager aan de slag bij Achmea | Hagelunie.

De Wit heeft het World Horti Center de afgelopen twee jaar gezien als haar ‘tweede huis’ en dat gaat ze nu verlaten. "Met veel plezier, passie en trots heb ik de afgelopen twee jaar gewerkt voor World Horti Center en Dutch Greenhouse Delta. Ik mocht samenwerken met fantastische collega’s aan mooie tuinbouwambities. Ik ga beide teams enorm missen en ook die geweldige werkplek. Het kloppend hart van de tuinbouw, waar onderzoek, onderwijs, organisaties en overheid elkaar ontmoeten."

World Horti Center ziet haar liever niet vertrekken en is dan ook lovend over De Wit. "Grote kans dat als je ons kent, je Angelique ook kent! Zo is Angelique, een netwerker pur sang met een scherp oog voor matches en mogelijkheden. Het liefst zouden we zo’n waardevolle kracht natuurlijk zo lang mogelijk bij ons houden, alleen heeft Angelique een mooie nieuwe uitdaging gevonden bij Hagelunie. Mooi voor Angelique, en voor Hagelunie!. We wensen haar veel succes in haar nieuwe functie. Met dezelfde energie die we altijd al hebben gehad gaan wij volle kracht vooruit, want mede dankzij de input van Angelique zit netwerken, matchmaken en nieuwe kansen laten ontstaan diep in ons DNA verankerd!"

De Wit heeft zich de afgelopen jaren altijd ingezet voor de promotie van de glastuinbouw en de regio Westland. Zo heeft ze voor haar komst naar World Horti Center en Dutch Greenhouse Delta 5 jaar gewerkt als directeur voor de Stichting Westland Marketing, was ze regio manager van VNO-NCW regio west en is ze nog steeds voorzitter van Stichting Bezoek Westland. 

Hagelunie is een Nederlandse verzekeringsmaatschappij, opgericht door tuinders en al ruim 80 jaar actief als verzekeraar van glastuinbouwbedrijven. Begonnen als verzekeraar van platglas en zijn meegegroeid met alle ontwikkelingen en innovaties in de glastuinbouwsector. 
 
foto: World Horti Center

 


04-12-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2106SunflowerEvanthia


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS