zondag 13 juni 2021
2105 Palletcentrale 2106EvanthiaOnTour

Gratis (online) scholing voor iedereen in Nederland

Gratis (online) scholing voor iedereen in Nederland

Vanaf dinsdag 1 december biedt de overheid gratis scholing voor iedereen in Nederland. Voor iedereen van 18 jaar tot de pensioengerechtigde leeftijd zijn er gratis cursussen en trainingen beschikbaar, die gericht zijn op het versterken en verbeteren van vaardigheden. Daarnaast kan de cursus of opleiding ook een eerste stap zijn richting omscholing naar een ander beroep of andere loopbaan met betere arbeidsmarktkansen.

Een centraal overzicht van het totale aanbod aan opleidingen en trainingen is te vinden op vindjeupdate.hoewerktnederland.nl. Dankzij de nieuwe subsidieregeling van NL leert kan iedereen gebruikmaken van het kosteloze scholingsaanbod. Het maakt daarbij niet uit of je werkt met een vast of flexcontract, zelfstandig onderneemt of tijdelijk niet werkt, aan de start staat van je carrière of al richting je pensioen gaat.

Om een cursus of training te volgen, kunnen deelnemers zich aanmelden bij één van de opleiders die een subsidie heeft gekregen. De opleider handelt verder de administratie en kosten af.


02-12-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2106 StudioFlowerTrials


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS