dinsdag 19 januari 2021
FN TOP add 2012ThursdOTF

Ter Laak Orchids begint 2021 met nieuw merk Mimesis

Ter Laak Orchids begint 2021 met nieuw merk Mimesis

Ter Laak Orchids begint het nieuwe jaar goed. Het lanceert op 1 januari 2021 het een nieuwe orchideeënmerk Mimesis. De orchideeënkweker uit Wateringen was lange tijd lid van Decorum, maar heeft aangekondigd een nieuwe koers te gaan varen met een eigen productmerk.

“Bij onze klanten en verderop in de keten zien wij een groeiende behoefte aan inspiratie, onderscheidend vermogen en toegevoegde waarde. Met Mimesis kunnen we dit bieden", vertelt Ringo Veenman, commercieel directeur bij Ter Laak Orchids. "Mimesis draait om emotie, delen en verbinden. Het is een vernieuwend merk, waarmee we mensen dichter bij elkaar brengen. Dat is immers wat onze orchideeën doen.”

Mimesis is leverbaar vanaf januari 2021 en zal komend jaar steeds verder uitgerold worden. Door corona kon het merk niet tijdens een beurs of event gepresenteerd worden. "Afgelopen week hebben we onze collega’s en klanten een preview gegeven en sinds vandaag staan ook de brandstory en landingspagina live. Zo kunnen onze klanten toch alvast kennismaken met Mimesis. Zij kunnen straks dezelfde kwaliteit Phalaenopsis verwachten, maar in een nieuw merk.”


                                 


02-12-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2012 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS