vrijdag 22 januari 2021
2012ThursdOTF FN TOP add

Bloembollenbedrijf VWS lanceert webshop

Bloembollenbedrijf VWS lanceert webshop

VWS Export - Import of Flowerbulbs heeft een webshop voor bloembollen gelanceerd. Bestaande en nieuwe klanten kunnen hun bestellingen nu ook plaatsen via de webshop van het bedrijf. Hiermee biedt het bedrijf ook aan kleinere bloemenproducenten de kans om direct te bestellen bij het exportbedrijf. 

"Het zijn moeilijke tijden voor de hele keten en is het van het grootste belang dat we blijven innoveren", aldus VWS. "Een webshop is zo een initiatief wat de handel in leven houdt." De nieuwe webshop is beschikbaar in 19 talen. Levering geschied binnen Europa en een gedeelte van Rusland. Gestart wordt met de verkoop van lelies. Tulpen en gladiolen worden hier binnenkort aan toegevoegd. Klanten kunnen per kist bestellen.

Bij VWS Export – Import of Flowerbulbs staan ze nooit stil. Het bedrijf blikt dan ook zeer tevreden terug op de laatste innovatie: het uitzoeken van de tulpenbollen, dat dit jaar een stuk eenvoudiger is gegaan. Dankzij het stapelstation achter de tellijnen, bespaart het bedrijf een zware, handmatige handeling. Bovendien zorgt het continu draaien van de tel lijn voor verhoogde productiviteit.

 


02-12-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2102 Groen-Direkt


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS