vrijdag 22 januari 2021
2012ThursdOTF FN TOP add

Flower Trade Zwirs wordt onderdeel van Hoek group

Flower Trade Zwirs wordt onderdeel van Hoek group

Flower Trade Zwirs en de anjer importafdeling van Hoek groothandel bundelen vanaf 1 januari aanstaande hun krachten. Flower Trade Zwirs wordt onderdeel van de Hoek group. Samen gaan ze meer dan 100 miljoen stelen anjers, trosanjers en leeuwenbekken per jaar importeren.

Peter Hoek junior importeert, samen met zijn team, voor Hoek groothandel al ruim 10 jaar exclusieve anjers en trosanjers vanuit Colombia. Flower Trade Zwirs is al ruim twintig jaar één van de meest vooruitstrevende importeurs van anjers, trosanjers, leeuwenbekken en zomerbloemen uit Spanje en Turkije. Het is een familie bedrijf onder leiding van Serge Zwirs. Het bedrijf is gevestigd in Aalsmeer maar zal in de nabije toekomst verhuizen naar het pand van Hoek group in Rijnsburg.

De samenwerking tussen de beide bedrijven biedt een enorme kans voor verdere groei. Het zorgt voor een grote uitbreiding van het assortiment. Ze gaan nu importeren vanuit 2 continenten en kunnen daarom gedurende het hele jaar anjers, trosanjer en leeuwenbekken aanbieden. Zo worden zij nog interessanter voor retailers, exporteurs & lijnrijders.

 


30-11-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2102 Groen-Direkt


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS