dinsdag 19 januari 2021
2012ThursdOTF FN TOP add

Pink Ribbon ontvangt 254.270 euro uit boekettenactie Albert Heijn

Pink Ribbon ontvangt 254.270 euro uit boekettenactie Albert Heijn

Albert Heijn heeft € 254.270 ingezameld voor Pink Ribbon met een speciale boekettenactie. In de maand oktober verkocht het 2 speciale boeketten en een bloemenarrangement, waarvan een deel van de opbrengst aan Pink Ribbon wordt geschonken.

Afgelopen vrijdag ontving Hesje van der Meer, CFO/COO van Pink Ribbon, de cheque van de boekettenactie uit handen van Marit van Egmond, CEO van Albert Heijn. Dankzij de vele tienduizenden klanten die een boeket of bloemenarrangement kochten, is er een bedrag van € 254.270,- opgehaald.

De boeketten en arrangementen waren in oktober zowel in Nederland als in België bij Albert Heijn te koop. Iedere verkocht boeket of arrangement kostte 10 euro en per verkocht product werd er 2,50 gedoneerd aan borstkankeronderzoek.

Marit van Egmond (links), CEO Albert Heijn en Hesje van der Meer, CFO/COO KWF Kankerbestrijding & Pink Ribbon

Van der Meer “Ik vind het fantastisch dat Albert Heijn zich zo heeft ingezet om deze actie tot een groot succes te maken. Het zijn zware tijden voor kankerpatiënten, met deze coronapandemie die zorgt voor veel onrust en angst. Met dit mooie bedrag kunnen we meer borstkankeronderzoek mogelijk maken. Hiermee zorgen we ook voor een betere kwaliteit van leven voor patiënten en ex-patiënten; voor het leven, tegen kanker. Dank aan Albert Heijn, Bloom en alle klanten die een bloemetje hebben gekocht.”

 

 


30-11-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2102 Groen-Direkt


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS