vrijdag 22 januari 2021
FN TOP add 2012ThursdOTF

Eerste Kerststerrendoop bij Veiling Rhein-Maas

Eerste Kerststerrendoop bij Veiling Rhein-Maas

Bij Veiling Rhein-Maas is in de afmijnzaal de kerstster `Lauras Stern´ gedoopt. De doop op 25 november was tevens de start van de verkoop van deze kerstster. Het verkoopconcept 'Lauras Stern' is samen met de regionale Duitse partners Gartenbau Schmidt uit Grefrath en Dümmen Orange uit Rheinberg ontwikkeld.

Günther Esser, directeur Veiling Rhein-Maas en Laura Bouten, veilmeester potplanten

'Lauras Stern´werd gedoopt door Günther Esser, directeur van Veiling Rhein-Maas en veilingmeester en naamgever Laura Bouten. Voorafgaand gaven Günther Esser, Maik Epping van Dümmen Orange en Marco Schmidt van Gartenbau Schmidt uitleg over het gezamenlijk ontwikkelde concept.

"Onze Midi kerstster in klassiek rood overtuigt door zijn goede vertakking in de recyclingpot", legt Marco Schmidt uit. "De zeer goede houdbaarheid heeft zich in de praktijk al meerdere malen bewezen. Bij een kerstster denk ik meteen aan stralende sterren en de geur van Kerstmis." De ster heeft een bijpassende hoes en een staaf met kerstgeur. “Het nieuwe verkoopconcept is bedoeld om de consument aan te moedigen deze kerstster te kopen en in de aanloop naar Kerstmis een gezellige sfeer te creëren”, aldus Marco Schmidt. 


Leandra de Boef | 26-11-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Tussen FN


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS