vrijdag 22 januari 2021
FN TOP add 2012ThursdOTF

Stars for Europe telt met bloemist af tot Dag van de Kerstster

Stars for Europe telt met bloemist af tot Dag van de Kerstster

Stars for Europe telt samen met de bloemist af tot de Dag van de Kerstster op 12 december. Voor frisse ideeën biedt het creatieve ondernemers een speciale aftelkalender met stylingideeën met de kerstster. 650 tuincentra in Nederland en België én 1.350 bloemisten in Nederland hebben de aftelkalender persoonlijk in hun mailbox ontvangen.

Met de aftelkalender met 12 Kerststertoepassingen kunnen bloemisten op een verrassende manier samen met hun klanten aftellen naar de Dag van de Kerstster. De toepassingen zijn mede geïnspireerd door de redacties van gerenommeerde consumentenbladen in Nederland en België. De kerstster als seizoensbloeier is door de enorme ontwikkeling van het assortiment in verschillende kleuren en maten een graag geziene plant in het assortiment. Voeg hier eigentijdse toepassingen aan toe en succes is verzekerd.

Stars for Europe biedt Nederlandse en Belgische bloemisten ondersteuning met promotieactiviteiten om consumentaankopen van Kerststerren te bevorderen. Zo heeft het een PR-campagne ontwikkeld gericht op tijdschriften, online magazines, dagbladen en social influencers. Publicaties zijn onder meer te zien via de Facebookpagina Kerstster. 

De bloemist kan de aftelkalender, samen met 12 toepassingsideeën, verzorgingstips en zeven praktische tips voor winkelinrichting eenvoudig downloaden.


Leandra de Boef | 24-11-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2012 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS