dinsdag 19 januari 2021
FN TOP add 2012ThursdOTF

Samenwerking tussen Persoon Potplanten en Plantanious

Samenwerking tussen Persoon Potplanten en Plantanious

Persoon Potplanten in De Lier en Plantanious in Kwintsheul gaan vanaf 1 januari 2021 een intensieve samenwerking aan. Dit moet uiteindelijk leiden tot een volledige samenwerking per 1 januari 2022. Het jaar 2021 wordt gebruikt om beide bedrijven zo veel mogelijk te vervlechten, zodat het nieuwe bedrijf vanuit zijn wortels doorgroeit.

 

De twee bedrijven bedienen voor een belangrijk deel dezelfde klantengroep. Het bijzondere aan de samenwerking is dat het om twee verwante familiebedrijven gaat, die vanuit hun afzonderlijke sterke roots samen door willen groeien. Het doel van de samenwerking is een versterking op zowel teelt-technisch als commercieel gebied, dat op ook de continuïteit versterkt, zowel bij het bedrijf zelf als bij de klanten.

Plantanious is producent van een breed assortiment bijzondere kamerplanten en bloeiende seizoensproducten. De broers Joost en Freek Jansen hebben het bedrijf de afgelopen jaren goed kunnen uitbreiden. Plantanious is sterk gericht op een kwaliteitsproduct en heeft forse stappen gemaakt op het gebied van duurzaamheid. Het bedrijf meet 45.000 m² glas.

Persoon Potplanten produceert ook een breed assortiment groene kamerplanten en is specialist in het kweken van Monstera. Aad en John Persoon hebben de afgelopen decennia hun bedrijf aan de bovenkant van de markt weten te positioneren. Persoon Potplanten beschikt in totaal over 47.000 m² glas.

 


23-11-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2012 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS