zondag 16 mei 2021
FN TOP add FN TOP logo

Telersvereniging Colours of Nature breidt uit

Telersvereniging Colours of Nature breidt uit

Telersvereniging Colours of Nature breidt uit. In 2021 treedt Mistral Flowers toe tot de telersvereniging van minigerbera. Mistral Flowers is het familiebedrijf van de gebroeders Rijm dat momenteel in Bleiswijk op 4 hectare grootbloemige gerbera’s kweekt.

In 2021 gaat de Mistral Flowers echter over naar de teelt van kleinbloemige gerbera. Een mooi moment voor Colours of Nature dus om het assortiment te verbreden. Hier was de telersveringing van minigerberatelers door het groeiende klantenpakket al langer naar op zoek. Naar verwachting zal Mistral Flowers vanaf week 40 onder de Colours of Nature vlag gaan uitleveren.

Colours of Nature teelt op negen kwekerijen en 32 ha onder één naam meer dan 250 miljoen mini gerbera’s per jaar, die via de retail uiteindelijk bij de consument thuis in de vaas terechtkomt. De belangrijkste pijlers van de afzetcoöperatie zijn duurzaamheid, de mogelijkheid van levering in grote volumes, bovengemiddelde kwaliteit, maatwerk, meedenken met de klant en de focus op grootschalig inkopende partijen. 


20-11-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

21 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS