zondag 16 mei 2021
FN TOP add FN TOP logo

Nieuw bij... AgrowSer en VDH Foliekassen

Nieuw bij... AgrowSer en VDH Foliekassen

AgrowSer en VDH Foliekassen hebben een neiuwe sales manager aangenomen. Johan van Tuijl is per 9 november werkzaam boor beide gerenommeerde leveranciers van foliekassen en aanverwante producten. De twee bedrijven werken sinds juli van dit jaar samen vanuit één locatie in Waddinxveen.

In zijn hoedanigheid als sales manager voor beide bedrijven, neemt van Tuijl verschillende taken over van CEO Eric van der Klauw. Deze blijft de verkoop wel ondersteunen, maar zal zich meer toe gaan leggen op de verdere ontwikkeling en sturing van de snel groeiende organisatie in binnen- en buitenland.

Salesteam van AgrowSer/VDH Foliekassen John Duijvestijn, Johan van Tuijl and Eric van der Klauw

Van Tuijl heeft door de jaren heen een brede ervaring opgedaan in de tuinbouwwereld, specifiek in de wereld van foliekassen, en ziet deze stap als een logisch vervolg op de verdere ontwikkeling van zijn carrière in de wereldwijde tuinbouwsector.

AgrowSer Foliekassen staat vooral bekend om haar multispankassen met gotisch gebogen dek, tunnels, multitunnels, fruitoverkappingen en schermhallen, terwijl VDH Foliekassen vooral gespecialiseerd is in foliekassen op basis van Venlo staalconstructies met kapsystemen. Beide bedrijven opereren zelfstandig onder hun eigen naam met een eigen productenpakket. 

 

 


20-11-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Tussen FN


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS