zondag 16 mei 2021
FN TOP add FN TOP logo

Van Winden Erica introduceert koelblauwe Curio Blues

Van Winden Erica introduceert koelblauwe Curio Blues

Het introduceren van bijzondere producten zit in het DNA van Van Winden Erica. Na de succesvolle introductie van de zwarte Zamioculcas Raven en de Echeveria Devotion, komt de Drentse kweker nu met de Curio Blues. Een bijzondere noviteit die opvalt door haar verfijnde structuur en prachtige koelblauwe kleur.

Curio Blues

Het product Curio Mount Everest wordt al jaren door Van Winden Erica gekweekt. Een uniek product met de eigenschappen van een vetplant. Van Winden Erica is gek op bijzondere producten en voegt dan ook trots de Curio Blues toe aan de collectie. Het nieuwe soort is extra bijzonder door de fijnere en langere bladeren ten opzichte van de andere Curio-rassen. Blues is compacter opgebouwd en heeft veel vertakkingen waardoor er een mooi, vol product ontstaat. Haar koele, blauwe gloed over de plant, komt hierdoor nog beter tot haar recht. Dit product past dan ook perfect in de huidige trends met een kleurenpallet van vergrijsde natuurtinten.

Net als de andere bijzondere producten van Van Winden Erica, zal ook de Curio Blues verkocht worden onder het label ‘Royal Green’.

 

 


19-11-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Tussen FN


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS