vrijdag 22 januari 2021
FN TOP add 2012ThursdOTF

Qualily in nieuwe uitstraling klaar voor de toekomst

Qualily in nieuwe uitstraling klaar voor de toekomst

Qualily is hard gegroeid de afgelopen jaren en het moment is daar om meer naar buiten te treden. Inmiddels teelt het op 5 locaties een zeer breed sortiment kwaliteitslelies en komend jaar komt daar een 6e locatie bij om aan de groeiende marktvraag te voldoen.

Tijd dus ook voor een nieuwe uitstraling, met een hoofdrol voor de letter Q. Niet alleen de Q van Qualily maar ook de Q van kwaliteit (quality). In het logo en op de nieuwe verpakking valt daarnaast ook de tekst ‘Unfolding beauty’ op. Qualily zweert bij uniform geteelde en geoogste lelies. "Een consument heeft recht op bloeiende lelies, dus wij oogsten de juiste rijpheid voor optimale bloeigarantie. Daarin onderscheiden we ons écht in de markt, door lelies niet te rauw te oogsten." 

Tussen medio november tot eind december zal de gehele productie van Qualily stapsgewijs overgaan in de nieuwe uitstraling en bijbehorende verpakking. 

Naast de 6 teeltlocaties moet ook zeker de centrale Qualily hub op veiling Naaldwijk vermeld worden. Alle lelies gaan direct na de oogst naar deze centrale locatie. Hiervandaan worden orders in de box bij kopers afgeleverd die dezelfde ochtend in de daghandel besteld zijn. "Dat kopers niet meer anders willen blijkt wel uit het hard groeiende aantal orders dat dagelijks wordt uitgeleverd", aldus Qualily.

                            


18-11-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2012 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS