zondag 16 mei 2021
FN TOP add FN TOP logo

Nieuw bij... Kiepflower

Nieuw bij... Kiepflower

Chrysantenkweker Kiepflower heeft een nieuwkomer toegevoegd aan het assortiment. Vanaf week 46 voegt de Baltica toe in de zes kleuren crème, wit, lime, roze, zalm en geel. Om deze prachtige chrysanten te verkopen is het salesteam van Kiepflower per 1 juli 2020 uitgebreid met accountmanager Brigitte Beverwijk.

"We geloven al jaren in de schoonheid van chrysanten. Daarom ook de keuze voor het telen van de Baltica. Door de eigentijdse uitstraling en mooie zachte kleuren is het een verrijking en prachtige toevoeging in onze kant en klare boeketten", aldus Kiepflower.

De Baltica wordt op een gewicht 70-75 gram per tak, iets lichter van gewicht met wel een prachtige uitstraling en de kwaliteit die klanten van Kiepflower gewend zijn. Het nieuwe ras staat in de vernieuwde kas, die is voorzien van Led verlichting, airmix, CO2 optimalisatie, osmose en pre-cooling. Qua verpakking zijn de bloemen leverbaar in alle gangbare dozen, ook een MM of AA doos behoort tot de mogelijkheden. 


Leandra de Boef | 18-11-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

21 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS