vrijdag 22 januari 2021
FN TOP add 2012ThursdOTF

Groenland stapt in B2B én B2C online bloemen en plantenwereld

Groenland stapt in B2B én B2C online bloemen en plantenwereld

Groenland heeft een nieuw bedrijf gelanceerd; e•bloom. Een nieuw, duurzame e-commerce bedrijf dat zowel zelfstandig als in samenwerking met de Groenland bedrijven inspeelt op de marktbehoeften en het groeiende online speelveld. Medeoprichters Menno Boermans en Femke van Aalst hebben als eindverantwoordelijken een team op kunnen bouwen met specialisten op het gebied van online, fulfilment en productie. 

e•bloom is ingericht om de behoefte aan online bloemen en planten bij consumenten en binnen het bedrijfsleven volledig in te vullen. Design, inkoop, productie, techniek, fulfilment en logistiek vinden allemaal plaats in en vanuit Aalsmeer. De komende tijd lanceert e•bloom, naast haar huidige duurzaamheidsprojecten, nieuwe producten en diensten die het groene karakter verder ondersteunen. 

John Celie, directeur Groenland: ‘Met e•bloom zijn we klaar voor de volgende e-commerce stap binnen ons bedrijf. We kunnen onze klanten nu ook op dit vlak volledig en professioneel ondersteunen en ontzorgen. We geloven, mede door de huidige ontwikkelingen in e-commerce en e-fulfilment, dat deze behoefte alleen maar zal toenemen’.

Het nieuwe bedrijf van Groenland richt zich enerzijds op de eindconsument. Anderzijds kent het een B2B aanpak waarbij bedrijven en instellingen op diverse manieren een online invulling en ondersteuning geboden wordt. Daarnaast ondersteunt e-bloom bedrijven en spelers binnen de (snij) bloemen- en plantenbranche bij het fulfilment en het logistieke deel van haar verkopen.

 


16-11-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Tussen FN


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS