dinsdag 19 januari 2021
2012ThursdOTF FN TOP add

Adomex introduceert volledig nieuw preserved assortiment

Adomex introduceert volledig nieuw preserved assortiment
Sinds begin oktober brengt Adomex een geheel nieuw assortiment op de markt: ‘NEW by Adomex: preserved foliage and mosses’. Sinds die tijd introduceert het elke week een nieuw soort. Afgelopen weken zijn al de volgende soorten verschenen: Eik fijn, Platmos, Treevaren en Eucalyptus. De komende weken volgen er meer, tot een volledig gepreserveerd assortiment. 
 
Het nieuwe assortiment is ontstaan in de coronatijd, toen ook bij Adomex alles ‘on hold’ ging. Creatief en innovatief als het team is, heeft het deze tijd gebruikt om een nieuw assortiment te ontwikkelen. “Ik was er namelijk van overtuigd dat gepreserveerd snijgroen ofwel gestabiliseerd groen, in diverse kleuren perfect past bij de huidige trend van droogbloemen" vertelt Mark van der Ban, Commercieel Directeur bij Adomex. Na veel veel testen en doorontwikkelen is het nieuwe assortiment naar voren gekomen.
 

Het gepreserveerde groen is eeuwig houdbaar, dus heel erg duurzaam en het blijft lang staan. Het blad is behandeld waardoor het permanent flexibel blijft en zijn kleur behoudt. "Dit assortiment ligt helemaal in lijn met de laatste trends: de mens wil de natuur behouden, dus de consument gaat drogen, persen, vasthouden etc. Daarom is dit bijzondere groen ook prachtig toe te passen in combinatie met droogbloemen, maar ook met verse bloemen."

Elke week heeft Adomex wel een nieuw groensoort toe te voegen aan het volledig nieuwe gepreserveerde assortiment. De komende weken volgen nog de volgende soorten: Salal, IJslandsmos, Ledervaren, Tillandsia grof en als laatste aan het einde van het jaar, Koraal. In het speciale magazine “NEW by Adomex: preserved foliage and mosses” staat het volledige assortiment vermeld.


16-11-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2102 Groen-Direkt


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS