dinsdag 19 januari 2021
FN TOP add 2012ThursdOTF

Nieuwe merkidentiteit voor jarig chrysantenmerk Madiba

Nieuwe merkidentiteit voor jarig chrysantenmerk Madiba

Het chrysantenmerk Madiba bestaat dit jaar 15 jaar. Dit viert Dekker Chrysanten met een kleurrijke nieuwe huisstijl met de krachtige pay off Flower Power.

In 2005 introduceerde Westeringh Flowers als eerste een serie van revolutionaire Madiba rassen die herkenbaar zijn aan het indrukwekkend aantal bloemetjes en excellente houdbaarheid. In de loop van de jaren heeft Dekker Chrysanten het assortiment uitgebreid en zijn Bloemenkwekerij Kees de Jongh en Kwekerij Monnikenwaard toegetreden tot het Madiba collectief. Dit collectief heeft onlangs Gerben van der Vlist aangesteld als Trade Marketeer om het unieke merk Madiba te promoten.

Madiba is de krachtige kleurrijke verbinder in boeketten en in de samenwerking tussen ketenpartijen. Een sociaal verbinder is Madiba ook. Als eerbetoon aan Nelson Mandela, de naamgever van Madiba sponsort het collectief diverse sociale projecten in Tanzania. Kortom, een krachtige bloem, een sterke samenwerking tussen ketenpartijen en een bijzondere beleving bij consumenten, met recht “Flower Power”.

Het hele Madiba verhaal is vastgelegd in een merkpaspoort waarvan het eerste exemplaar is overhandigd aan John en Linda van de Westeringh.  


16-11-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2012 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS