donderdag 25 februari 2021
FN TOP logo FN TOP add

Vrijdag de dertiende geen pechdag voor GGD-teststraatmedewerkers

Vrijdag de dertiende geen pechdag voor GGD-teststraatmedewerkers

Vrijdag de dertiende bleek geen pechdag voor ruim 2400 GGD teststraatmedewerkers. Zij kregen afgelopen vrijdag een kleurrijk boeket chrysanten van Stichting Chryson. Met dit gebaar wil het collectief van de Nederlandse chrysantenkwekers en -veredelaars hen bedanken voor hun onuitputtelijke werk tijdens de coronacrisis.

André Rouvoet, voorzitter van GGD GHOR Nederland, vindt de verrassingsactie van Stichting Chryson enorm leuk. “Onze mensen zijn al maandenlang in touw om zo snel mogelijk bij zoveel mogelijk mensen een betrouwbare test af te nemen. Zo’n onverwachte blijk van waardering is dan zeer welkom”.

De chrysant staat bekend om haar sterke karakter en is een symbool voor geluk. Een mooi gebaar naar de medewerkers, vindt ook Jan van Ruyven, voorzitter van Stichting Chryson. “Na het nieuws over agressie en vernieling bij GGD-teststraten, vonden wij het tijd voor een positief tegengeluid. Het afnemen van de coronatesten is een essentieel onderdeel om het virus onder controle te krijgen. Als blijk van waardering voor hun werk, wil Stichting Chryson de GGD-medewerkers daarom een hart onder de riem steken met een prachtig boeket chrysanten, één van de sterkste bloemen ter wereld.”

Chauffeurs van Lekkerland en VSDV zorgen voor persoonlijke overhandiging van de boeketten op ruim 100 locaties in Nederland.

 

16-11-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Tussen FN


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS