zondag 13 juni 2021
2106EvanthiaOnTour 2105 Palletcentrale

Logistieke dienstverlening Eelde stabiel

Logistieke dienstverlening Eelde stabiel

Maandag 21 september 2020 was de officiële start van Eelde Toekomstvast. Sinds die start kregen de klanten in Eelde in eerste instantie te maken met langere doorlooptijden door de implementatie van order picken. Vervolgens was hier volgens FloraHolland wekelijks verbetering in te zien. Sinds vorige week maandag is deze inmiddels stabiele, meldt FloraHolland. De distributie in Eelde vindt plaats volgens het concept van fulfillment, waarbij order picken de standaard is. 

"Naast dat we sinds livegang tevreden zijn over het verloop van het veilproces, hebben we inmiddels meer dan een week een stabiel en acceptabel niveau voor onze doorlooptijd. Daar zijn we natuurlijk blij mee, maar we zitten nog niet op het oude niveau van voor 21 september", aldus Thomas Bugel, locatiemanager Eelde. Voor klanten vraag dit soms nog om enige flexibiliteit. "Mede dankzij hun constructieve houding lukt het ons om snel te verbeteren", vervolgt Bugel. "Daar werken we dagelijks aan. In de regel ontvangen kopers nu uiterlijk anderhalf uur na het einde veilen hun handel. Richting de piek voor de feestdagen streven we ernaar de producten structureel op tijd bij de klanten te bezorgen. Die garantie willen we onze klanten écht kunnen geven."

Beeldveilen is sinds de livegang een succes in Eelde en wordt momenteel doorontwikkeld. Sinds vorige week beschikt de afmijnzaal in Eelde over nieuwe LED-laserbeamers waarmee het beeld scherper is en kleuren beter zichtbaar zijn voor kopers. De komende tijd ontwikkelen we de kwaliteit van de foto's verder. Dit doen we door de belichting te verbeteren in de fotostraat waar de foto's van de karren worden gemaakt. Ook verbeteren we de beschikbare livestream voor niet-tribunekopers.

"Sinds de livegang van Eelde Toekomstvast veilen we uitsluitend nog via Kopen op Afstand (KOA). We zien dat klanten door KOA nu vaker inkopen dan voorheen. Ook Klokvoorverkoop (KVV) laat wekelijks een stijgende lijn zien. Steeds meer kwekers en kopers maken gebruik van deze dienst", aldus Bugel.

bron: Royal FloraHolland


04-11-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2106SunflowerEvanthia


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS