dinsdag 19 januari 2021
2012ThursdOTF FN TOP add

Arend Roses introduceert First Gold

Arend Roses introduceert First Gold

Arend Roses lanceert deze week een nieuwe heldergele grootbloemige kwaliteitsroos, First Gold genaamd. De roos van veredelaar Kordes is vanaf 6 november 2020 verkrijgbaar op klok 13 van veiling Royal FloraHolland in Aalsmeer en wordt geveild in groep 174, novelties. De nieuwe roos is ook verkrijgbaar via klok voorverkoop.

First Gold is de nieuwste speler binnen de 'Varieties of Excellence' van Arend Roses. Opvallend aan First Gold is het mooie, donkergroene blad, waardoor de heldergele kleur van de roos nog beter tot zijn recht komt. De nieuwe roos heeft een subtiele authentieke rozengeur als bijzondere extra, ongewoon en onverwacht voor rozen binnen dit segment.

First Gold is de tweede introductie in samenwerking met veredelaar Kordes, de Red Eagle in het assortiment van Arend Roses is ook van Kordes. Door haar exclusiviteit is de nieuwe roos eerst nog in zeer kleine aantallen beschikbaar, met mogelijke uitbreiding van aanplant bij voldoende vraag.


Leandra de Boef | 03-11-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2102 Groen-Direkt


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS