dinsdag 19 januari 2021
FN TOP add 2012ThursdOTF

Plantariumgebouw tijdelijk decor voor GRS DigiFair

Plantariumgebouw tijdelijk decor voor GRS DigiFair

Nu vanwege de coronapandemie fysieke beurzen niet mogelijke zijn, is de virtuele beursbeleving een welkom alternatief. DigiFair maakt voor deze virtuele beurzen nu gebruik van het Plantariumgebouw als decor. Eind oktober heeft het er de eerste drie opnamedagen gehad voor de GRS DigiFair op 18 november aanstaande.

Voor deze beurs zijn een tweetal straatjes met aan weerszijden vier stands opgebouwd waar 48 standhouders steeds in groepjes van acht hun producten voor de camera tonen en aanprijzen. Met een volledige coronaproof op- en afbouw is volledig coronaproof konden in nog geen vier uur tijd steeds acht standhouders tegelijkertijd in de grote hal los van elkaar opbouwen, met 360 graden video gefilmd worden en afbouwen. Met elk dagdeel acht stands, zijn in drie dagen tijd alle stands opgenomen. De zes straatjes worden gemonteerd aan een centraal plein, waardoor er een echte beursvloer waar de bezoeker een virtuele rondgang kan maken.

Met de GRS Digifair worden de inkopers van tuincentra die zijn aangesloten bij GRS Retail en GroenRijk in staat gesteld kennis te nemen van het nieuwste aanbod. Bestellingen kunnen direct worden geplaatst. Waar bij de fysieke beurs slechts twee dagen zijn om in te kopen, blijft de GRS DigiFair drie weken beschikbaar en kan de inkoper op zijn of haar voorkeurstijdstip(pen) van 18 november tot 9 december inkopen doen.

Lex van Ewijk, directeur van GRS-Inkoop reageert enthousiast en meent dat deze virtuele beleving het dichtst bij de fysieke beursbeleving komt, en het zo mogelijk blijft om inkopen te doen. Het Plantariumgebouw zal vaker het decor leveren voor DigiFair opnames die gedurende de pandemieperiode een welkom alternatief vormen voor fysieke beurzen.

 


30-10-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2012 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS