vrijdag 25 juni 2021
FN TOP add 2105 Palletcentrale

Lisianthus schittert op nieuwe eigen website

Lisianthus schittert op nieuwe eigen website

Sakata heeft een nieuwe website gelanceerd voor Lisianthus; www.lisianthus.eu. Op de website vinden kwekers en bloemisten een helder overzicht van het Lisianthus assortiment van de veredelaar. Hierbij wordt onderscheid gemaakt tussen enkelbloemig, dubbelbloemig en exclusieve soorten.

Bekende Lisianthus series van de veredelaar zijn Rosita, Alissa, Piccolo en Rosanne. Deze series en het overige assortiment zijn terug te vinden in de fotogalerie. Dit beeldmateriaal kan op aanvraag ook beschikbaar gemaakt wordt voor verder gebruik. 

Van oorsprong was de Lisianthus een paarse perkplant, maar Sakata Japan heeft er destijds een snijbloem van gemaakt en het aantal kleuren uitgebreid. Inmiddels is Sakata al meer dan 100 jaar een onafhankelijke veredelaar en producent van eersteklas bloem variëteiten van zowel zaad als stek. Het groeiproces van de Lisianthus heeft het in de afgelopen jaren geperfectioneerd zodat Lisianthus niet langer alleen een zomerbloem is, maar jaarrond verkrijgbaar is. 

 


Redactie Floranews | 28-10-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2106SunflowerEvanthia


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS