vrijdag 27 november 2020
2010TOP  Retail Solutions FN TOP add

Topgeschenken.nl voegt droogbloemen toe aan assortiment

Topgeschenken.nl voegt droogbloemen toe aan assortiment

Nu droogbloemen steeds populairder worden, kiest ook Topgeschenken.nl voor een compleet nieuw assortiment droogbloemen. In totaal zal de online retailer, waar ook Topbloemen.nl deel van uitmaakt, vier nieuwe items uitbrengen. Voor de nieuwe items is gekozen voor duurzame bloemen en verpakkingen, de bloemen zijn volledig ecologisch geteeld.

Zo biedt het onder meer een krans aan die per brievenpost verzonden kan worden en een zogenaamde letterbox: losse droogbloemen in een brievenbusdoos. Ook is er een roze boeket en een naturel boeket. Voor de boeketten zijn geen geverfde of gebleekte bloemen gebruikt.

Edwin van Arkel, CEO van Topgeschenken.nl: "We zien steeds meer vraag naar duurzame producten. Op deze manier bieden we de consument iets aan wat vrij nieuw en bovendien duurzaam is. De droogbloemen kunnen ook maanden tot zelfs een jaar blijven staan.”

Topgeschenken.nl net als Topbloemen.nl onderdeel van Topgeschenken Nederland B.V en heeft als missie “iedereen een goed gevoel bezorgen!”. Het bedrijf is ontstaan uit een samenvoeging van Topbloemen.nl en Geschenkbezorgen.nl. Onder Topgeschenken Nederland B.V. vallen de websites Topgeschenken.nl, Topbloemen.nl, Topfruit.nl en Toptaarten.nl


26-10-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Tussen FN


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS