donderdag 3 december 2020
FN TOP logo FN TOP add

Eerste Corona sneltest locatie in Westland

Eerste Corona sneltest locatie in Westland

Vanaf maandag 26 oktober kunnen mensen in het Westland door middel van een sneltest bij Corona Test Westland binnen een uur uitsluitsel krijgen over of men besmet is met het Coronavirus of niet.

Met bedrijven kunnen aparte afspraken gemaakt worden. Ook kan er eventueel op locatie getest worden. Corona Test Westland denkt hiermee de ‘wachttijd’, die men anders thuis in quarantaine moet doorbrengen drastisch te verkorten. Zo kunnen werknemers snel getest worden op het moment dat er klachten ontstaan en kunnen ze dezelfde dag weer aan het werk als blijkt dat ze geen Corona hebben. Dit in tegenstelling tot de GGD waar de uitslag vaak meerdere dagen op zich laat wachten. 

Corona Test Westland werkt met gekwalificeerde zorgverleners die de testen afnemen en verwerken. Zodra de test, middels een neus swap, is afgenomen wordt deze verwerkt en zal binnen een uur de uitslag via een mail bekend gemaakt worden aan de cliënt. In het pand zelf wordt gebruik gemaakt van een CleanLight Air luchtreiniger, die is uitgerust met COVID-19 gevalideerde UV techniek.

De sneltest is niet gratis. De kosten voor deze sneltest zijn €97,50. Bij een positieve test is het de verantwoording van de cliënt om zich zelf te melden bij de GGD. Via de website www.coronatestwestland.nl kan men een afspraak inplannen om zich te laten testen aan de Verdilaan 3B te Naaldwijk. Vervolgens heeft de cliënt binnen een uur de uitslag.

 

23-10-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2011 TheRecruitingSpecialist


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS