vrijdag 27 november 2020
FN TOP add 2010TOP  Retail Solutions

Anthura finalist Koning Willem 1 Prijs MKB

Anthura finalist Koning Willem 1 Prijs MKB

Anthura is gekozen tot finalist voor de Koning Willem 1 Prijs MKB. De veredelaar is gekozen uit twaalf bedrijven, afkomstig uit alle regio’s van Nederland. De nationale ondernemingsprijs wordt tweejaarlijks uitgereikt in de categorieën Grootbedrijf en MKB. Ondernemingen die de afgelopen jaren durf, daadkracht, duurzaamheid, doorzettingsvermogen en goed ondernemerschap hebben getoond, komen in aanmerking.

De twaalf bedrijven hebben in september een pitch gedaan voor de jury. Bepalend om een plaats bij de laatste drie te bemachtigen zijn prestaties op basis van durf, daadkracht, duurzaamheid, doorzettingsvermogen en goed ondernemerschap. Ook innovatie en de manier waarop zij met COVID-19 omgaan, is hierin meegenomen.

“Dankzij de genetische kennis heeft Anthura zich gepositioneerd als voorbeeld voor de Nederlandse tuinbouwsector. Het familiebedrijf weet de biodiversiteit in de sector aanzienlijk te verhogen mede door samenwerkingen aan te gaan op het gebied van veredeling. Het leveren van kennis en innovatie staat centraal bij Anthura”, aldus het juryrapport over Anthura.

De bestuursadviescommissie (BAC) van de Koning Willem 1 Stichting draagt voor de categorie MKB de drie genomineerden aan het bestuur voor. In de bestuursvergadering van de Koning Willem I Stichting wordt de uiteindelijke winnaar geselecteerd.

De prijsuitreiking vindt eind november plaats tijdens een speciale bijeenkomst. Hare Majesteit koningin Máxima is erevoorzitter van de Koning Willem I Stichting.

 


23-10-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Tussen FN


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS