maandag 25 januari 2021
FN TOP add 2012ThursdOTF

Wintermagazine 365 dagen bloemen staat online: Vier de winter, vier het leven

Wintermagazine 365 dagen bloemen staat online: Vier de winter, vier het leven

Na de succesvolle lancering van het eerste digitale magazine in de herfst is deze week het wintermagazine 365 dagen bloemen online gepubliceerd. Het magazine inspireert bloemisten en is in vier talen beschikbaar.

Het seizoensmagazine van 365 dagen bloemen biedt bloemisten informatie én inspiratie. Vanaf 1 september is het digitale seizoensmagazine geïntroduceerd en is het door meer dan 5.000 bloemisten gelezen, waarvan zo’n 2.000 buitenlandse bezoekers. Zo’n 40% van de bezoekers is een terugkerende lezer.

Volgens Concept-Factory, het marketingbureau dat de marketingcampagne 365 dagen bloemen uitvoert, waren zowel handel als bloemist positief verrast door de aantrekkelijke vormgeving en deelbaarheid. Daarnaast kan men eenvoudig de spraakmakende fotografie, POS-materiaal en teksten over het leukste assortiment bloemen downloaden en delen via hun eigen communicatiemiddelen.

Zo’n 6.000 bloemisten in Nederland, Duitsland en Engeland worden persoonlijk geattendeerd over de laatstverschenen editie via een digitale nieuwsbrief. De bloemist kan op ieder gewenst moment de meest recente seizoenseditie; winter en de eerder verschenen edities bekijken. Deze staan het gehele jaar online. De voorjaars – en zomereditie worden resp. in februari en mei 2021 gepubliceerd.

De 365 dagen bloemen promotiecampagne wordt mogelijk gemaakt door snijbloemenkwekers aangesloten bij Royal FloraHolland. 


22-10-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2012 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS