vrijdag 27 november 2020
2010TOP  Retail Solutions FN TOP add

Floriworld decor voor online Amsterdam Dance Event ADE

Floriworld decor voor online Amsterdam Dance Event ADE

FloriWorld is dit jaar decor voor het Amsterdam Dance Event (ADE). Het bekende Amsterdamse event kan dit jaar helaas niet doorgaan met publiek, maar gaat online wel door op zondag 25 oktober 2020. Verschillende ruimten in FloriWorld zullen tijdens het event als decor dienen.

Vanuit de immersive room zal een panelgesprek over duurzaamheid plaatsvinden tussen de wereldberoemde DJ's Sam Feldt, Sander Kleinenberg, Jay Hardway en Julian Jordan. Sam Feldt daarnaast vanuit de neon jungle in FloriWorld een exclusieve livestream met live-band en  zal hierbij zijn nieuwste en nog niet uitgebrachte muziek draaien.

Het is niet de eerste keer dat FloriWorld wordt bezocht door een wereldberoemde DJ. Tijdens de online opening van FloriWorld gaf Sam Feldt ook al een spetterende show vanuit de jungle ruimte. De DJ is oprichter van de Heartfeldt Foundation - een non-profit organisatie die mensen informeert en inspireert om een milieubewuste levensstijl en duurzame toekomst voor iedereen mogelijk te maken. Vanuit de Heartfeldt Foundation kreeg FloriWorld het geweldige verzoek om locatie te zijn voor deze opnames.

Tickets voor de exclusieve livestream zijn verkrijgbaar via https://cadenza.tv/set/sam-feldt. De opbrengsten van het online event gaan naar Sam’s Heartfeldt Foundation.


22-10-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Tussen FN


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS