dinsdag 3 augustus 2021
2105 Palletcentrale FN TOP add

Afriflora zet koppeling met Certifeye Wallet op eigen website

Afriflora zet koppeling met Certifeye Wallet op eigen website

Duurzaamheid is al sinds de oprichting in 2005 de kernwaarde van Afriflora Sher. De door Afriflora Sher verhandelde rozen worden geproduceerd op de kwekerijen in Ethiopië. Dat Afriflora een scherp oog heeft op zaken als kwaliteit, milieu en sociale omstandigheden blijkt onder meer uit de 11 behaalde certificaten op dit vlak.

Deze certificaten brachten Afriflora tot de keuze om deze te beheren en vooral op een eenvoudige manier te tonen aan afnemers. Hiervoor koos het voor de Certifeye Wallet. “Je kunt heel eenvoudig je behaalde certificaten beheren en delen met je klanten. Om het voor hen nog makkelijker te maken hebben we een link naar de Wallet op onze website geplaatst”, vertelt Aswin Endeman, Business Support & CSR Manager van Afriflora. Geïnteresseerden kunnen via de link een overzicht van de behaalde certificaten zien met de geldigheidsdatum. Op verzoek kan het document ook gedownload worden.

Er zijn inmiddels honderden Certifeye Wallets in gebruik bij kwekers. Afriflora is echter de eerste partij die de toegang tot die certificaten via de eigen website heeft geregeld. “Dat is heel makkelijk vervolgt Aswin, je zet de link naar de Wallet op een pagina van de website en dan gaat de rest vanzelf’’. Afnemers kunnen zich abonneren op de certificaten. Dat bespaart heel veel e-mail verkeer over het aanleveren van certificaten. ‘’Verloopt een certificaat dan voegen wij de nieuwe versie toe en alle geabonneerden zijn meteen op de hoogte. Ideaal”.

Certifeye introduceerde de Certifeye Wallet om een brug te slaan tussen kwekers en handelsbedrijven en de administratieve last van het beheer van de certificaten zoveel als mogelijk te reduceren. Bewust is daarbij de keuze gemaakt om de Wallet gratis ter beschikking te stellen aan kwekers. “Het aantal gebruikers zowel bij kwekers als bij handelsbedrijven groeit met de dag. Ons doel is het proces zo efficiënt en goedkoop mogelijk in te richten voor alle betrokken partijen” volgens Marlies Verbruggen van Certifeye. 


21-10-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2107CelosiaEvanthia


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS