dinsdag 19 oktober 2021
2105 Palletcentrale 2110 SB Topbanner

FloraHolland verlengt samenwerking met leverancier cloudwerkplek 1ict

FloraHolland verlengt samenwerking met leverancier cloudwerkplek 1ict

Royal FloraHolland heeft de samenwerking met OGD voor het leveren van cloudwerkplek 1ictmet tenminste drie jaar verlengd. OGD ondersteunt en beheert hiermee de werkplekken van ruim 3000 medewerkers in 44 verschillende landen. De veiling stapte in 2017 over naar de 1ict-werkplek. Sindsdien werken de medewerkers van Royal FloraHolland plaats- en tijdonafhankelijk vanaf elk gewenst apparaat.

“Nu we met elkaar tot een contractverlenging zijn gekomen, gaan we onze samenwerking nog verder versterken. Zo kunnen we samen inspelen op trends in de markt, zoals digitalisering en globalisering. OGD en Royal Floraholland hebben bewezen daadwerkelijk ‘partners’ te zijn. Dit is vooral duidelijk geworden in de manier waarop we gezamenlijk omgingen met de wensen van de organisatie tijdens covid-19. OGD heeft flexibel meebewogen met de wensen van Royal FloraHolland”, aldus André van der Linden, Chief Information Officer van Royal FloraHolland.

“Wij zijn ontzettend blij met de fijne samenwerking! We kijken uit naar de komende periode, waarin we samen met Royal FloraHolland blijven inzetten op het realiseren van de perfecte werkplek. Hierbij focussen we op eindgebruikerstevredenheid, optimalisatie en innovatie”, aldus Roel Nikkessen, CEO van OGD.


20-10-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2109Evanthia asparagus


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS