donderdag 3 december 2020
FN TOP logo FN TOP add

Intratuin presenteert kersttrendrapport vol verwondering

Intratuin presenteert kersttrendrapport vol verwondering

Intratuin presenteert vandaag hét kersttrendrapport 2020. Dit jaar neemt de groenspecialist de bezoekers van de tuincentra mee in verwonderland, een plek waar je je ogen niet gelooft en een avontuur aangaat zonder te weten waar het eindigt. Bij Intratuin kunnen bijna niet wachten totdat ‘jingle bells, jingle bells’ weer uit de radio schalt.

In het trendrapport vinden we de vier verschillende kersttrends Snowy Xmas, Dark island, Earthy Tones en Highway Motel. De consument wordt uitgedaagd om het dit jaar helemaal anders te doen. In één van de vier stijlen of een mix en match van de vier stijlen, als het maar verwondert. Bijvoorbeeld door het plafond om te toveren tot een kerstballenhemel, een groene kerstmuur te creëren of de eettafel te overladen met mos en houten figuren. Hoe de stijlen ook toegepast worden, de wauw-factor is dit jaar key.

“Laat je verleiden door natuurlijke materialen zoals mos en asparagus, want van groen tussen de glitters, het velours en glimmende eyecatchers kun je nooit genoeg hebben.”

Onder verwondering verstaat de tuincentrumketen ook het pratende konijn in ‘Alice in Wonderland’, de chocoladerivier in ‘Sjakie en de chocoladefabriek’ of de hedendaagse WONDRexperience waar je in een zee van roze marshmallows duikt. Niet alleen in het tuincentrum, maar zelfs bij de mensen thuis.


Bij de presentatie van het trendrapport speelt de tuincentrumketen ook in op het plezier dat de consument kan beleven aan de aanloop richting de kerstperiode en niet alleen aan de kerstperiode zelf. "Want, niet alleen de kerstperiode zelf, maar ook de aanloop er naartoe maakt gelukkig. Door bezig te zijn met fonkelende versiering en aankleding, maak je het gelukshormoon dopamine aan – en daarvan kunnen we in de donkere wintermaanden allemaal wel en beetje extra van gebruiken."

 

foto's: Louis Lemaire & Intratuin


19-10-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2011 TheRecruitingSpecialist


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS