maandag 25 januari 2021
2012ThursdOTF FN TOP add

Groene kantooroplossingen voor (thuis)werkplek zijn een must

Groene kantooroplossingen voor (thuis)werkplek zijn een must

Om van de Nederlandse (thuis)werkplek een gezonde omgeving te maken, waarin je op je productiefst en creatiefst bent, lanceerde Intratuin vier maanden geleden ‘Het Groene Werken’. In navolging van de thuiswerkbox introduceert de groenexpert nu vijf groene office dividers die natuurlijke afstand creëren en ervoor zorgen dat je thuis of op kantoor in een handomdraai een stijlvolle werkplek opzet waarin je productief en creatief bent en gezond blijft.

Planten werken luchtzuiverend, verlagen stressgevoelens en verhogen je dopamine-aanmaak. Daarnaast stimuleert groen de creativiteit en de productiviteit. De hoogste tijd dus om planten – thuis en op kantoor – onderdeel te maken van het nieuwe normaal, vindt Intratuin. De vijf groene kantooroplossingen van ‘Het Groene Werken’ bestaan uit een grote plantenbak, een zogeheten baliecactus die bezoek waarschuwt om afstand te houden en verschillende maten houten (tafel)rekken. Ze kunnen zowel thuis als op kantoor worden ingezet en zijn naast een praktische reminder voor de anderhalvemeter afstand ook een stijlvolle en (echt waar) gezonde toevoeging aan de (thuis)werkomgeving.

Peter Paul Kleinbussink, directeur van Intratuin Nederland: “Thuiswerken is voor veel mensen niet ideaal. Toch moeten we er het beste van proberen te maken. Planten kunnen daarbij helpen: ze zijn stijlvol, zorgen voor een gezonde werkplek en dragen bij aan je geluksgevoel. Win-win-win als je het mij vraagt.” Op kantoren kunnen de office dividers dienen als een mooie vervanging van de ongezellige plexiglas afscheiding of cubicle.


15-10-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Tussen FN


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS