zondag 13 juni 2021
2106EvanthiaOnTour 2105 Palletcentrale

GreenTech richt zich op grootste uitdagingen aller tijden

GreenTech richt zich op grootste uitdagingen aller tijden

Over een week opent GreenTech haar virtuele deuren. Onder de titel "Follow the sun" opent GreenTech op 20, 21 en 22 oktober aanstaande een virtueel platform.

Op het platform zullen meer dan 100 koplopers in de hun oplossingen delen voor de grootste uitdagingen aller tijden: klimaatverandering en omgaan met droogte en overstromingen, hitte en kou, digitalisering, big data, het aantrekken van talent, alternatieve energiebronnen en gezondheid.

Innovation Awards

Als kick-off worden de winnaars van de GreenTech Innovation Awards bekend gemaakt tijdens de openingsceremonie op dinsdag 20 oktober om 09.00 uur CET. De uitreiking wordt  live uitgezonden vanuit de RAI-studio en alle inzendingen en genomineerden worden op het platform getoond.

Virtueel platform

Het virtuele platform bestaat uit 3 elementen en hebben als doel de business een boost te geven: Het is allereerst een virtuele tentoonstelling, waarop meer dan 50 bedrijven innovaties en producten lanceren, productdemo's aanbieden op hun livestreams en vragen beantwoorden. Ook is het platform een matchmakingtool dat op basis van kunstmatige intelligentie waardevolle contacten aanbeveelt aan bezoekers en exposanten.

Daarnaast biedt het virtuele platform een kennisprogramma, waarin koplopers en marktleiders kennis delen over de laatste trends en ontwikkelingen in de tuinbouw. Het kennisprogramma biedt 3 podia: het hoofdpodium met thought leaders/ vakspecialisten, het Xpert theater met teeltoptimalisatiesessies en Café Talks over nieuwe opkomende markten.

Bekijk hier het totale programma.

 


14-10-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2106SunflowerEvanthia


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS