dinsdag 19 januari 2021
2012ThursdOTF FN TOP add

Frisse seizoenstart Amaryllis

Frisse seizoenstart Amaryllis

Het verkoopseizoen van snijamaryllis is aangebroken en tegelijk gaat ook de promotiecampagne ‘Hello it’s me: Amaryllis’ weer van start. Dit seizoen is er veel aandacht voor het beschikbare assortiment en de toepassingsmogelijkheden van Amaryllis voor de bloemist. Amaryllis is vanaf oktober tot en met maart goed verkrijgbaar in een grote variatie kleuren, vormen en maten.

De promotiecampagne is in 2019 voor het eerst geïntroduceerd en heeft de focus op assortiment én toepassing. De traditionele soorten en kleuren vieren hoogtij in de winter, maar de vraag naar Amaryllis in de perioden ervoor en erna zijn ook toegenomen. Volgens de promotiecommissie Amaryllis speelt met name de bekendheid van het gevarieerde assortiment een belangrijke rol bij deze toename. 
 

Daarom is nu een assortimentsposter voor bloemisten ontwikkeld met variëteiten die perfect passen bij het moment van de verschillende seizoenen. “Zo zien bloemisten in één oogopslag wat hun mogelijkheden zijn voor de herfst, winter en vroege voorjaar. Op de website www.amaryllisinfo.eu staat een nog grotere greep uit het assortiment,” vertelt Mirjam van Etten, voorzitter van de promotiecommissie Amaryllis. De assortimentsposter wordt verspreid via verschillende groothandels en Duitse bloemistenvakbladen en is te downloaden via de website.

Ook verschijnen de komende maanden inspiratiepagina's in de vooraanstaande bloemistenvakbladen BLOOMs Praxis en De Pook. Hierbij worden de verkoopkansen van Amaryllis vertaald naar boeketten en arrangementen. Daarnaast worden in samenwerking met FleuraMetz en Bloemenbureau Holland in november en december activatieprogramma’s in Nederland en Duitsland opgezet om bloemisten én consumenten aan te zetten tot het kopen van Amaryllis. Ook wordt via social media en de website van amaryllisinfo.eu volop inspiratie gedeeld.

 


13-10-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Tussen FN


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS