dinsdag 26 januari 2021
2012ThursdOTF FN TOP add

Thomas Clavaux van deBloemist.nl wint Duurzaamheidsprijs Duin- en Bollenstreek 2020

Thomas Clavaux van deBloemist.nl wint Duurzaamheidsprijs Duin- en Bollenstreek 2020

Thomas Clavaux van deBloemist.nl is de winnaar van de Duurzaamheidsprijs Duin- & Bollenstreek 2020. In een afgeslankte vorm werd Clavaux afeglopen donderdag uitgeroepen tot winnaar.. De twee ander Finalisten waren To Maat en Chocolaterie Pierre.

Clavaux vindt zijn inspanningen op het gebied van mens, milieu en maatschappij heel normaal. “Ook dat zijn investeringen waar je meer dan alleen geld aan verdient. Het is ook nooit af: Wij hebben nog een heel verlanglijstje voor verdere verbeteringen en blijven daarmee bezig.”

Volgens de jury presenteerde deBloemist.nl uit Rijnsburg zich in de voorronde al als een onderneming, die breed over duurzaamheid nadenkt en er bewust met bezig is. “Met zonnepanelen, warmtepomp, natuurlijke verlichting en een bewust verpakkings- en afvalbeleid."

Na de Voorronde en de gesprekken met de Promotors nam hij nog meer stappen. "Nóg meer inkoop van bloemen met het hoogste MPS-certificaat, nóg meer lokale samenwerking en een samenwerkingsproject met kwekerij De Groene Cirkel. En allemaal als vast onderdeel van zijn bedrijfsvoering.” Het gaf de doorslag in de keuze van de jury.

 


12-10-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2102 Groen-Direkt


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS