dinsdag 26 januari 2021
FN TOP add 2012ThursdOTF

PanAmerican Seed schenkt ruim 55.000 dollar aan OI Foundation

PanAmerican Seed schenkt ruim 55.000 dollar aan OI Foundation

PanAmerican Seed zal elk jaar een percentage van de werdelwijde verkoop van Beacon Impatiens zaden schenken aan een goed doel. Dit jaar, het introductiejaar van de Beancon Impatiens, heeft de veredelaar bijna 56.000 dollar geschonken aan de OI Foundation, een liefdadigheidsorganisatie ter ondersteuning van mensen die leven met en getroffen zijn door osteogenesis imperfecta (broze botten ziekte). PanAmerican Seed wil met de donaties "het licht laten schijnen" op minder bekende liefdadigheidsorganisaties.

Sean Valk, Global Director of Sales van PanAmerican Seed overhandigde in de tuinen van Ball in West Chicago, een cheque van 55.943,00 dollar aan Tony Benish, vrijwilliger en voormalig bestuurslid van The OI Foundation. OI is een genetische botaandoening die wordt gekenmerkt door broze botten die gemakkelijk breken. The OI Foundation streeft naar "verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met OI door middel van onderzoek, voorlichting, bewustwording en wederzijdse ondersteuning.

Beacon Impatiens is een dit jaar geintroduceerde Impatiiens walleriana met bewezen hoge resistentie tegen valse meeldauw.


06-10-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Tussen FN


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS