vrijdag 27 november 2020
2010TOP  Retail Solutions FN TOP add

Hilverda De Boer en Huiskula bundelen krachten op Finse markt

Hilverda De Boer en Huiskula bundelen krachten op Finse markt

Hilverda De Boer en Huiskula hebben de krachten gebundeld en gaan sinds 1 oktober verder als de joint-venture Huiskula-Hilverda. Huiskula staat bekend als een gerenommeerd en professioneel bedrijf met een leidende positie op de Finse markt. Het heeft acht groothandels en een kwekerij. Daarnaast belevert Huiskula retailketens. Huiskula Het is al decennialang een betrouwbare klant en partner van Hilverda De Boer.

Huiskula-Hilverda

Huiskula-Hilverda richt zich alleen op de acht groothandels en niet op de kwekerij. Bloemisten worden bediend vanuit cash&carry’s, verkooptrucks en via online verkoop. De webshop van Huiskula-Hilverda Oy zal een van de belangrijkste manieren zal zijn om Finse bloemisten nog gerichter te kunnen bedienen.

Noord-Europa

De laatste jaren heeft Hilverda De Boer zijn marktpositie in Noord-Europa verder verstevigd met zes filialen in Noorwegen en twee filialen in Zweden. Door de lokale kennis, het distributienetwerk en de teelt van Huiskula te bundelen met de sourcing, het internationale netwerk en de kunde van Hilverda De Boer wil Huiskula-Hilverda ook in Finland de leidende positie verstevigen.
 


05-10-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Tussen FN


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS