donderdag 3 december 2020
FN TOP add FN TOP logo

Javadoplant kiest voor actievere samenwerking met Nederlandse en Belgische tuincentra

Javadoplant kiest voor actievere samenwerking met Nederlandse en Belgische tuincentra

Javadoplant gaat haar activiteiten richting Nederlandse en Belgische tuincentra uitbreiden. De Westlandse plantenexporteur bedient tuincentra en groenspeciaalzaken in vele landen in Europa op dagelijkse basis en wil de samenwerking met de Nederlandse en Belgische tuincentra verder gaan ontwikkelen. Vanuit Javadoplant zal Marco van de Koppel zich hier per 1 oktober geheel op gaan richten.

Van de Koppel heeft een omvangrijk netwerk binnen de sierteeltsector én de tuincentrumsector in Nederland & België in het bijzonder. Hij heeft de afgelopen jaren ervaring opgedaan bij GRS Inkoop, op de inkoopafdeling van Tuincentrum Overvecht en heeft een eigen tuincentrum geexploiteerd.

“Je ziet dat de ontwikkelingen bij de Nederlandse en Belgische tuincentra snel gaan. De afzet van zowel kamer- als buitenplanten is enorm toegenomen. De noodzaak om je tuincentrum of groenspeciaalzaak duidelijk te positioneren enerzijds en de schaarste van populaire producten anderzijds vraagt om een betrouwbare leverancier met een sterk Europees assortiment", vertelt Van de Koppel. "Tuincentra kunnen bij Javadoplant hierop rekenen. Er is een stevige focus op noviteiten, bijzondere planten en vernieuwende concepten. Op de gebruiksvriendelijke webshop plaats je eenvoudig een reservering voor het seizoen of een last-minute bestelling voor morgen.”

Van de Koppel spreekt de ambitie uit om de tuincentra waar Javadoplant mee werkt te laten uitgroeien tot de ‘local hero’ op het gebied van groen. "Ons assortiment leent zich hier uitstekend voor. Om succesvol te zijn in het groen is ook kennis, kunde en enthousiasme van medewerkers in tuincentra van groot belang. In onze rol als partner van tuincentra denken we hier graag in mee en kunnen we een actieve, coachende rol spelen.”

 


02-10-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2012 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS