vrijdag 27 november 2020
FN TOP add 2010TOP  Retail Solutions

Danziger neemt nieuwe Sales Manager aan om Europese markt te veroveren

Danziger neemt nieuwe Sales Manager aan om Europese markt te veroveren

De Israelische veredelaar Danziger heeft afgelopen augustus een nieuwe Sales Manager aangenomen voor de Europese markt. Focco Prins zal zich in zijn nieuwe rol vanuit Nederland concentreren op het maximaliseren van de vraag naar Danziger-genetica op zowel teler- als op retailniveau.

Prins brengt uitgebreide internationale ervaring mee. In 1991 begon hij bij de Chrysanthemum Breeders Association. Daarna heeft hij onder andere gewerkt voor Royal Van Zanten, Dümmen Orange, Fides, Queen en Floritec.

Voor Danziger is het aannemen van Prins onderdeel van het strategische plan om de Europese activiteiten te ontwikkelen en partners en telers beter te ondersteunen, vooral met betrekking tot het creëren van vraag op retailniveau. “Met zijn brede netwerk en rijke ervaring in de sector zal Focco een grote troef zijn bij het versterken van ons team en toenemende belangstelling voor onze wereldleidende genetica", aldus CEO Ori Danziger.

Danziger veredelaar van perkplanten en snijbloemen en wordt ondersteund door één van de grootste R & D-afdelingen ter wereld. Door innovatieve sierteelt, creatieve samenwerking en verbeeldingskracht streeft Danziger ernaar buitengewone bloemen en planten te ontwikkelen die klanten helpen buitengewoon succes te behalen. Het familiebedrijf is opgericht in 1953 en heeft anno 2020 meer dan 1.500 mensen in dienst, met vermeerderingsfaciliteiten in Israël, Guatemala, Kenia en Colombia. Het bedient ongeveer 1.000 klanten in meer dan 60 landen.

Bron: www.floranews.com
Leandra de Boef | 01-10-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

Tussen FN


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS