donderdag 3 december 2020
FN TOP add FN TOP logo

Oktober Woonmaand en Air So Pure maand

Oktober Woonmaand en Air So Pure maand

Air So Pure haakt al een aantal jaren in op Oktober Woonmaand. Zelf heeft het deze maand dan ook omgedoopt tot Air So Pure maand.

Tijdens deze Air So Pure maand zal het luchtzuiverende assortiment van Air So Pure verschillende stijlkamers decoreren in het Woonmall Alexandrium. Op de zondagen 18 en 25 oktober én op 1 november zullen er ook groen en deco presentaties plaatsvinden, die gepresenteerd worden door Pim van den Akker. Ook zal hij die dagen advies zal geven over groenstyling in huis.

Daarnaast worden klanten van Waterdrinker Green Trade Center vanaf deze week verwelkomd door de zuiverste lucht die in een potje grond leverbaar is. Dat de luchtzuiverende planten in ieder hoekje in huis tot hun recht komen en met liefde de lucht in je woning zuiveren zie je terug in de inspiratiewand.

Thursd

Ook worden de kwekers van Air So pure van 1 /m 14 oktober in het zonnetje gezet tijdens de online trade fair van Thursd. Dagelijks worden de kwekers en hun assortiment toegelicht op de website en wordt er aandacht besteed aan alle voordelen van het assortiment en de magie van schone lucht zonder onnodig energieverbruik.

Longfonds

Air So Pure is vriend van het Longfonds. Zij slaan de handen ineen met de Hartstichting en ReumaNederland voor een collecte van 12 t/m 24 oktober. De collectanten lopen met elkaar en voor elkaar. Natuurlijk wel op 1,5 meter afstand. Voor ieders gezondheid, en in het bijzonder voor alle mensen met een longziekte, hart- en vaatziekte of reumatische aandoening.


30-09-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2011 TheRecruitingSpecialist


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS