dinsdag 19 januari 2021
2012ThursdOTF FN TOP add

Nieuwe laadpalen voor bezoekers World Horti Center

Nieuwe laadpalen voor bezoekers World Horti Center

Onder toeziend oog van de participanten, zijn vier nieuwe laadpalen op het parkeerterrein van World Horti Center officieel in gebruik genomen. Emile Croin, directeur van Anexo, overhandigde aan Mark Zwinkels van World Horti Center, de stekker om de laadpalen aan te sluiten aan het netwerk. De laadpalen kunnen vanaf nu gebruikt worden door bezoekers van het kennis- en innovatiecentrum.

Anexo en World Horti Center geloven beiden in een duurzame samenleving en het belang van innovatie en samenwerking om hiertoe te komen. De realisatie van de laadpalen op het terrein van World Horti Center is een duurzame energieoplossing die uit deze samenwerking voortkomt. Illustratief voor deze samenwerking is de urban art schildering op de parkeervlakken, waarbij de duurzame energieoplossing van Anexo wordt geïntegreerd met de groene en duurzame producten van de glastuinbouwsector. Letterlijk een verbinding van producten uit beide sectoren. 

“Op de vraag of we wilde meedenken om laadfaciliteiten aan te bieden aan de gasten van World Horti Center konden we snel enthousiast reageren. Als onderdeel van JUVA en daarmee founding father van World Horti Center draagt Anexo graag bij aan de verduurzaming van het centrum. Duurzaamheid en energie zijn thema’s die belangrijk zijn voor WHC, in de regio en daarbuiten”, aldus Emile Croin. Met de onthulling van de laadpalen lanceert Anexo ook een nieuwe dienstverlening, waarbij zij haar klanten weer een stukje verder kan helpen in hun verduurzamingsvraagstuk. Anexo ziet de vraag naar elektrisch vervoer stijgen en daarmee ook de behoefte om snel, veilig en makkelijk elektrisch te laden.


29-09-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2012 Vacatures op Floranews


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS