maandag 25 januari 2021
FN TOP add 2012ThursdOTF

Vreugdenhil Bulbs & Plants doneert ruim 10 duizend euro aan WNF

Vreugdenhil Bulbs & Plants doneert ruim 10 duizend euro aan WNF

Jochem, Marjolijn en Luuk Vreugdenhil hebben vorige week op het hoofdkantoor van het Wereld Natuur Fonds in Zeist een cheque overhandigd ter waarde van €10.139,16. Vreugdenhil Bulbs & Plants is vorig jaar begonnen met het merk African Breeze en doneert een deel van de verkoopopbrengst aan het Zambian Carnivore Programme (ZCP), een project dat gesteund wordt door het WNF.

Vreugdenhil maakt ook dit jaar de bewuste keuze om aan het ZCP-project te doneren. “Juist in een crisistijd als deze blijkt hoe belangrijk het is om voor onze natuur en een goed werkend ecosysteem te zorgen. Het verdwijnen van natuurlijke leefgebieden waardoor de biodiversiteit uit balans is, verhoogt de kans op besmettingen en opkomende zoönosen (ziekten die van dieren op mensen worden overgedragen). Het beschermen en verbeteren van de leefgebieden van de wilde dieren is dus essentieel om toekomstige virussen te beperken of zelfs helemaal te voorkomen.” aldus Jochem Vreugdenhil.

Vreugdenhil ziet dat de naamsbekendheid van het African Breeze merk grote stappen maakt. "Klanten en consumenten beginnen het merk te herkennen en vinden het verhaal achter het merk een belangrijke meerwaarde. Doordat we vaker in contact staan met de consument, zien we dat ze op zoek zijn naar meer informatie rondom het merk en het ZCP", vertelt Rob Klop, sales manager bij Vreugdenhil Bulbs & Plants. "Op onze website en social media kanalen zien we daardoor ook de vraag naar onze andere producten toenemen.

In het African Breeze assortiment wordt voortdurend getest met nieuwe soorten. Klop hoopt dan ook dat hier volgend jaar weer nieuwe lijnen aan toegevoegd kunnen worden om zo het merk nog meer lading en draagvlak te geven naar klanten en consumenten. 

 


Leandra de Boef | 29-09-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2102 Groen-Direkt


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS