zondag 13 juni 2021
2105 Palletcentrale 2106EvanthiaOnTour

Floriday en Opti-flor samen richting 100 procent digitaal

Floriday en Opti-flor samen richting 100 procent digitaal

Eind 2020 zullen alle directe orders via Royal FloraHolland 100% Digitaal gaan verlopen. Om dit proces op een goede manier te laten verlopen werkt Opti-flor nauw samen met Floriday en denkt het actief mee in de ontwikkeling van diverse functies. 

100% Digitaal werken betekent dat het aanbod vanuit de kweker online staat op Floriday en de koper de order uiteindelijk online plaatst. Dit zorgt voor de nodige veranderingen in de huidige werkwijze. Digitalisering zorgt uiteindelijk voor een efficiëntere werkwijze, minder fouten bij bestellen en betere informatie-uitwisseling. Momenteel draaien de Opti-flor locaties Design en Multi-flora met klanten in de Floriday omgeving om alles goed voor te bereiden en te testen. Er wordt hierbij gebruik gemaakt van de nieuwste technieken om zo samen een passende digitale infrastructuur neer te zetten.

Eén van de functies die Opti-flor in Floriday gebruikt is ‘Mijn winkel’. Vertrouwde kopers die geen of maar gedeeltelijk gebruik maken van een (eigen) softwarepakket kunnen via deze functie direct digitaal inkopen. “Voor onze klanten wordt het aanbod van Opti-flor eenvoudiger en overzichtelijker gepresenteerd. Zo kan er genavigeerd worden binnen onze collecties. Tevens bestaat de mogelijkheid om real-time het productaanbod inzichtelijk te hebben. Ook de aantrekkelijke pot-plantcombinaties met ons D.O.C.G. keramiek zijn straks gemakkelijker te vinden. Dit maakt het samenstellen van mixkarren uit onze diverse collecties met bijpassend keramiek eenvoudiger”, aldus Ruud Blankman, salesmanager bij Opti-flor. Behalve salesmanager is Blankman binnen Opti-flor ook hét aanspreekpunt als het gaat om Floriday. 

 


28-09-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2106 OpenDagenKolsterBV


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS