donderdag 3 december 2020
FN TOP logo FN TOP add

Online show Chrysanthemum Day van Deliflor was een feestje

Online show Chrysanthemum Day van Deliflor was een feestje

Op 9 september organiseerde Deliflor samen met Flower Circus een online show om Chrysanthemum Day te vieren. Tijdens de show maakte toparrangeur Geertje Stienstra diverse prachtige chrysanten arrangementen gemaakt. De show werd op geheel eigen wijze gehost door Flower Circus waardoor het echt als een feestje voelde.

"Maar ook de verschillende felicitaties vanuit alle werelddelen maakten er echt een wereldwijd feest van." Deliflor collega’s uit China, Japan, Colombia, Ethiopie en Oeganda hadden soms ludieke, soms wat meer serieuze bijdrages gestuurd om de show kleur te geven.

Ook de kijkers naar de show bleken uit alle delen van de wereld afkomstig. Door alle reisrestricties en het ontbreken van beurzen en bijeenkomsten is het een leuke mogelijkheid om op deze manier toch bloemisten en andere geinteresseerden te inspireren.

“De chrysant kent zoveel kleuren, vormen en groottes, het is echt een heerlijke bloem om mee te werken”, aldus Stienstra tijdens de show. “En daarnaast is ie ook nog eens heel sterk en je hebt er lang plezier van”.


11-09-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2011 TheRecruitingSpecialist


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS