dinsdag 26 januari 2021
2012ThursdOTF FN TOP add

Ook op shirts VVSB wordt Broekhof nu Paardekooper

Ook op shirts VVSB wordt Broekhof nu Paardekooper

Na vele jaren verdwijnt de naam Broekhof van de voetbalshirts van VVSB. Vanaf het nieuwe voetbalseizoen pronkt de naam Paardekooper op de voetbaltenues, reclameborden en vlaggen van de Noordwijkerhoutse voetbalclub. Broekhof is al jaren de de hoofdsponsor van de Noordwijkerhoutse voetbalclub, maar met de overname van Broekhof door de Koninklijke Paardekooper Group eind 2018, gaat nu ook de sponsoring van VVSB veranderen in de naam van de nieuwe eigenaar.

Lyanne Paardekooper (CMO van Paardekooper) ondertekent het sponsorcontract als nieuwe hoofdsponsor van VVSB. Rechts op de foto: Simon Laros, voorzitter Businessclub VVSB.

De sponsoring van VVSB door Broekhof is lang geleden gestart. Arjan Broekhof: “Mijn vader Piet Broekhof is begonnen met de sponsoring van VVSB. We houden van voetbal en de club zit in Noordwijkerhout, net als ons bedrijf. In deze regio zijn bloemen en voetbal belangrijk, dus Broekhof en VVSB samen was een perfecte combinatie.’’ CMO Lyanne Paardekooper vervolgt: “Voor Paardekooper is de sponsoring goed om meer bekendheid te krijgen in de sierteeltsector en met name in de bollenstreek. De klanten kunnen bovendien bij ons terecht voor een nog breder pakket aan verpakkingen. Wij leveren bijvoorbeeld ook voedselverpakkingen, winkelbenodigdheden en hygiëne-artikelen .’’

In 2021 komt ook de naam Paardekooper op de gevel van Broekhof. Dan wordt de naamswijziging definitief doorgevoerd. Broekhof zet haar activiteiten voort als leverancier van verpakkings- en decoratiematerialen voor de bloemen- en plantenbranche.
Het hoofdsponsorschap van VVSB heeft Broekhof in de loop der jaren veel naamsbekendheid opgeleverd. Vooral het behalen van de halve finale van de KNVB beker in februari 2016 bracht veel sensatie teweeg, waarbij de naam Broekhof tot in ‘De Wereld Draait Door’ bekend werd. 

08-09-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2102 Groen-Direkt


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS