dinsdag 19 januari 2021
2012ThursdOTF FN TOP add

Dutch Dyane Racing Team volgt route Max Verstappen

Dutch Dyane Racing Team volgt route Max Verstappen

Afgelopen weekend heeft het Dutch Dyane Racing Team een roadtrip gemaakt van de Rotterdamse haven naar circuit Zandvoort. Dezelfde route die Max Verstappen eerder volgde ter promotie van de Formule 1 race die in Zandvoort plaats zou vinden. Ook racete het team net als Verstappen door een gerberakas in het Westland, meldt de WOS. Het resultaat mag er zijn!

In de aanloop naar de Formule 1 race in Zandvoort maakte Red Bull Racing een video waarin Max Verstappen en Alex Albon een aantal highlights van Nederland aandeed. De video werd gepubliceerd op de dag dat de GP plaats zou vinden. Het Dutch Dyane Racing Team maakte de roadtrip met Citroën Dyane in de aanloop naar een wedstrijd in Zandvoort volgende week.

Het Dutch Dyane Racing Team is een club vrienden die samen endurance race's willen rijden in de 2CV en Dyane's racing cup competitie. En natuurlijk hebben ze ook veel plezier aan het bouwen en het prepareren van de 2CV.

 


Leandra de Boef | 08-09-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2102 Groen-Direkt


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS