donderdag 29 oktober 2020
2010TOP  Retail Solutions 2010TOP Schoneveld Open Dagen najaar 2020

Hortensia inspireert

Hortensia inspireert

Een prachtige bloemenzee aan Hortensia cultivars heeft tijdens de Hortensia Inspiration Weeks diverse exporteurs geïnspireerd. Met het najaar voor de deur stonden de Inspirations Weeks ditmaal in teken van de mooie Hortensia Classic soorten en werden er diverse noviteiten gepresenteerd. 

Met een fleurige roadshow werd stilgestaan bij de ontwikkelingen omtrent cultivars, hoe de Hortensiamarkt er momenteel uitziet en werden promotiezaken omtrent het product gedeeld. De ‘Inspiration Weeks’ zijn een dienstverlening van Royal FloraHolland, waarmee product en kwekers letterlijk naar de klant gebracht worden. Hiermee wordt gezorgd voor verbinding en vergroting van de afzetmogelijkheden van het betreffende product.

De Hortensia Inspiration Weeks zijn mede mogelijk gemaakt door veredelaars Van Klaveren Plant, PerlaNova, Hydrangea Breeders Association, Ko Kolk BV en Kolster en is georganiseerd door Manon Poot, productmanager snijhortensia en Gerard Gardien, product specifieke promotie, van Royal FloraHolland. De afgelopen weken gingen zij op bezoek bij diverse exporteurs van Hortensia en zochten de verbinding binnen het Hortensia-vak. “Het is mooi om te zien dat de Hortensia een glimlach op gezichten brengt en dat er zoveel mogelijk is met dit veelzijdige product. Tijdens de Hortensia Inspiration Weeks komt echt de samenhang tussen product, veredelaar en kwekers naar voren.”, aldus Manon Poot.

 

07-09-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2010 Anthura Laborant met groene vingers


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS