zondag 20 september 2020
Let Hope Bloom FN TOP add

Start campagne Fill the distance with beauty

Start campagne Fill the distance with beauty

Vandaag gaat de nieuwe campagne "Fill the distance with beauty" van Bloemenbureau Holland van start in Nederland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. De nieuwe gezamenlijke bloemen- en plantencampagne wil de de sierteeltsector en consument dichter bij elkaar moet brengen. De campagne draagt bij aan een economisch herstel van de sierteeltsector, stelt Rabobank, die de campagne steunt. Op 21 september start de campagne ook in Duitsland. 

De nieuwe campagne, die in Nederland de naam "Vul de afstand met schoonheid" draagt, belicht de afstand als iets dat ons eigenlijk dichter bij elkaar kan brengen. "We roepen mensen op om de leegte tussen ons te zien als een ruimte waar mooie dingen kunnen bloeien. We willen consumenten aanmoedigen om de emotionele leegte tussen dierbaren op te vullen met schoonheid, door planten en bloemen te geven. En zo elkaar te inspireren om de wereld in deze tijden een stukje mooier te kleuren," aldus Bloemenbureau Holland.

Bloemenbureau Holland hoopt mensen via de campagne aan te moedigen om de sociale afstand ons niet te laten verdelen, maar juist dichterbij elkaar te brengen. Juist in tijden waar afstand noodzakelijk is, kunnen bloemen en planten uitdrukken wat je tegen iemand wilt zeggen: vul de afstand met schoonheid en promoot de sierteelt.


07-09-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan TwitterOverig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS