zondag 13 juni 2021
2106EvanthiaOnTour 2105 Palletcentrale

GreenTech Amsterdam 2020 wordt GreenTech Live & Online 2020

GreenTech Amsterdam 2020 wordt GreenTech Live & Online 2020

Een fysieke GreenTech Amsterdam 2020 zit er dit jaar niet in. Dit jaar vindt de GreenTech Amsterdam op 20, 21 en 22 oktober virtueel plaats. Na uitgebreid overleg en diverse afwegingen heeft GreenTech besloten om het volledige fysieke format van de show uit te stellen tot 15 - 17 juni 2021. Met GreenTech Live & Online 2020 zet GreenTech in op het virueel verbinden van de wereldwijde tuinbouwgemeenschap, kennis delen en leren over innovaties.

Het thema in oktober is ’Volg de zon’, wat betekent dat het programma zich richt op de verschillende tijdzones om de wereldwijde tuinbouwsector te bereiken. Het driedaagse virtuele platform heeft diverse theaters met kennissessies die live uitgezonden worden, productpresentaties, een studio op locatie met podcasts, Innovation Awards wedstrijd en online matchmaking voor exposanten en bezoekers.

Mariska Dreschler, Directeur Tuinbouw - GreenTech: "Het maakt ons natuurlijk verdrietig dat we dit jaar geen fysieke show kunnen organiseren. Maar we concentreren ons op wat we kunnen doen. Een zeer sterk bewijs van de noodzaak om verbinding te maken, is dat we de volledige steun krijgen van de tuinbouwsector om een ​​virtueel platform op te zetten om de nog steeds groeiende tuinbouwgemeenschap wereldwijd te bereiken ”.

Voor de virtuele variant van GreenTech Amsterdam kan de organisatie rekenen op steun van onder andere Kubo, Priva, Ridder, Certhon, Pylot, Verkade, Peter Dekker, Visser, Signify, Dalsem, Heliospectra, Tungsram, Jiffy, Logitec Plus, Rijk Zwaan en Meteor.

 

Leandra de Boef | 04-09-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2106 OpenDagenKolsterBV


Overig nieuws2021 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS