zondag 1 november 2020
2010TOP Schoneveld Open Dagen najaar 2020 2010TOP  Retail Solutions

365 dagen bloemen introduceert online herfstmagazine voor bloemisten

365 dagen bloemen introduceert online herfstmagazine voor bloemisten

Deze herfst publiceert 365 dagen bloemen voor het eerst een digitaal magazine voor bloemisten. De website www.365dagenbloemen.nl is geheel in herfstsferen en geeft bloemisten op een toegankelijke en deelbare manier seizoensinspiratie. Het digitale magazine zal vier keer jaar gaan verschijnen in in het Nederlands, Duits, Engels en Frans.

In de zomer van 2020 verscheen de laatste print editie van het ‘magazine 365 dagen bloemen’. Om het bereik te vergroten wordt het magazine vanaf deze herfst digitaal uitgegeven. Hierdoor kunnen bloemisten op één plek geïnspireerd worden én alle content eenvoudig delen via eigen communicatiemiddelen.

De campagne 365 dagen bloemen stelt zich ten doel om bloemisten in in de focuslanden Duitsland, Engeland en Nederland verkooptips te geven voor extra verkopen van bloemen in het seizoen. De campagne wordt al meer dan 12 jaar gesteund door alle aanvoerders van zomerbloemen, bolbloemen, snij-, bes-, en trekheesters die aangesloten zijn bij Royal FloraHolland. Sinds 2019 zijn ook de aanvoerders van exoten en Calla aangesloten. De campagne is elk seizoen een belangrijke informatiebron voor handelaren, exporteurs, sectororganisaties en toeleveranciers. Zij delen de foto’s en verhalen met hun klanten en creëren verkoopkansen.


03-09-20 | Artikel doorsturen Voeg dit nieuws item toe aan FaceBook Voeg dit nieuws item toe aan Twitter

2010 Anthura Laborant met groene vingers


Overig nieuws2020 - Site by ZIND / Design by carenZa
Floranews Mobile RSS